Followers

UNTUK TEMPAHAN/ORDER SILA ISI FORM DI BAWAH.

ORDER FORM

Name:
Address:
I/C NO (for member registration)
Account No.(Maybank @ CIMB):
Contact No:
Email Address:
ALSD2-Alpha Lipid SD2 (in quantity)
ALPHA LIPID (In Quantity)
Membership Fee:

Sila buat bayaran ke akaun berikut:-

MAYBANK- 112103186816 (Suzarni Suib) 

CIMB- 12480068009520 (Suzarni Suib)


This online form was provided by Freedback.

Monday, 17 December 2012

IKLAN PRODUK DI SEPANJANG HIGHWAY

KM15.70 (SB) DARI PERSIMPANGAN USJ KE PUTRAJAYA

KM271.1 (SB) DARI SEREMBAN I/C KE NILAI I/C

KM395.9 (NB) DARI TANJUNG MALIM I/C KE BEHRANG I/C

TESTIMONI ALPHA LIPID LIFELINE

** Satu lagi testimoni keberkesanan Alpha Lipid Lifeline...

TESTIMONI LIFELINE MUHAMMAD IRFAN HAQEEM.

Skrg anak saya umur 4thn 10bln,mengidap Asthma & Ekzema. Lps habis pantang baru kami perasan yg dia tak boleh minum susu secara normal. Bwk gi hospital,doc sahkan dia ada mslh paru2 lemah,tak cukup matang.Asyik ulang-alik jmpa pakar kanak2. Belum pun umur setahun dia kena tahan kat hospital sbb 
ada mslh pernafasan. Sejak dr tu hospital mcm rumah kedua utk dia. Kami terpksa sentiasa jaga mkn minum dia,keadaan rumah kena sentiasa bersih,kena pantang itu ini. Kalau dia dh mula demam,batuk,selesama mesti berlarutan smpai berminggu,pastu kena amik nebulizer. Lps dpt nasihat doc mcm mana nak handle mesin nebulizer,mana boleh beli ubat2,kebersihan mesin tu kami buat keputusan beli set nebulizer dan pakai kat rumah. Sbb dah tak larat nak ulang alik,berumah kat hospital.

Masa saya pergi ke HQ New Image 2bln lps saya berkenalan dgn seorang lelaki cina mualaf yg suruh saya cubakan produk ALPHA LIPID LIFELINE pd anak saya. Mak mana yg nak tgk anak sakit,cucuk sana sini kan. So saya cuba jgk,wpun agak tak yakin .Tiap pagi saya bancuh 1 1/2 scoop LIFELINE,dan buih2 yg timbul lps kita shake susu tu saya ambil dan sapu pd kulit anak saya yg bermasalah. Minggu lepas 23 Oktober 2012,saya bwk anak saya utk temujanji dgn doktor kanak2 di HSM. Alhamdullilah,doktor dah turunkan dos ubat yg perlu dia ambil setiap hari dan jarakkan tempoh temujanji. In sha Allah saya harap sgt lps ni dia tak perlu lagi bergantung pd ubat2 dari hospital.
pm/call 0136418238
pengedar diperlukan.

TESTIMONI ALPHA LIPID LIFELINE

~TESTIMONI ALPHA LIPID LIFELINE~
Ini anak saya.. Daanish..dah 1 tahun 5 bulan.. Setelah 8 tahun kawin baru dapat .. Alhamdulillah.. tapi dari umurnya seawal 1 bulan kami berulang alik ke klinik dan hospital sebab beliau ada ekzema dan juga kahak yang banyak.. doktor pakar sahkan anak saya ada resdung.. diusia seawal itu.. sekecil itu.. setiap minggu kena bawak pergi sedut kahak.. adakala nya sampa
i berdarah2.. kat rumah kami beli nebulizer machine.. kalau dia selsema.. batuk.. selalunya mmg teruk.. hari2 kami bagi neb@gas.. sampailah lebih kurang seminggu sebelum raya 2012, keadaan jadi makin teruk.. 3 minggu straight selsema sampai keluar nanah dari kedua-dua belah telinga.. malam tak boleh tido.. asyik meragam.. demam on-off.. neb pun tak berkesan..

Wifey mcm putus asa tapi tiba2 kata dia ada terbaca mengenai testimoni Lifeline pada kanak2.. wifey cadangkan supaya kami cuba bagi Daanish 1 scoop Lifeline setiap pagi.. Saya pun tak yakin sangat tapi saya cuba juga.. Alhamdulillah.. seminggu je dah tunjukkan kesannya.. dan hari ni dah sebulan lebih dah.. belum sekali pun nampak selsema walaupun dok antar ke taska hari-hari.. Memandangkan saya pun ada resdung dan tengok betapa berkesannya Lifeline pada anak saya, makan saya pun mencuba juga.. share 1 tin Lifeline tu dgn anak.. Memang nampak resdung saya semakin ok.. kalau dulu alah sgt dengan habuk.. sekarang dah rileks jer.. Tak sangka Allah tunjukkan jalan utk penyakit Daanish.. Semoga anak daddy ni terus sihat dan ceria!!!
pm/call 0136418238 (nani)

ALPHA LIPID LIFELINE


ALPHA LIPID LIFELINE
MINUMAN KESIHATAN UNTUK SEISI KELUARGA

KEBAIKAN ALPHA LIPID

ALPHA LIPID LIFELINE adalah produk Kolostrum yang terbaik di dunia telah mendapat pengiktirafan Export Winner yg dianugerahkan oleh Kerajaan New Zealand sebanyak 3 kali.

Tidak semua kolostrum sama....Alpha Lipid Lifeline merupakan Kolostrum Berkualiti Tinggi, sebab itu ramai yang mengambilnya mendapat manfaat kesihatan yang amat memberangsangkan.

Alpha Lipid Lifeline
-Produk Kesihatan yg Unggul
-Selamat dan Tidak Toksik
-Tidak Allergik
-Kaya dengan Bahan Pemulih Penyakit
-Mengandungi Probiotik
-Bakteria Normal di saluran usus
-Lactobacilli & Acidophilus
-Menghalang Cirit Birit dan Masalah Usus

Vitamins & Minerals
-Penting untuk Penjanaan Tenaga & Kesihatan
-Membantu Proses Penghadaman
-Memperbaiki tisu dan sel badan
-Mengekalkan Kesihatan
-Kalsium Tambahan untuk Tulang dan Gigi

Mengapa anda perlu minum ALPHA LIPID COLOSTRUM?
-Antibodi Tambahan dari Punca Semulajadi
-Ia adalah Pemakanan Semulajadi yg Selamat
-Sesuai untuk Semua Peringkat Umur

Apa Kesan ALPHA LIPID COLOSTRUM?
Mempertingkat Penyerapan Usus
Meningkatkan Fungsi Pertahanan Badan
Meneutralkan Jangkitan Virus/Bakteria/Kulat
Mempercepatkan Pemulihan Luka Tisu
Membunuh Parasit dalam Badan
Meningkatkan Tenaga dan Kekuatan
Memperbaiki Masalah Sembelit
Meningkatkan Ton Kulit dan Elastik
Menstabilkan Emosi dan Tekanan
Menstabilkan Paras Gula Dalam Darah
Meningkatkan Keupayaan Minda
Mengurangkan Risiko Sakit Jantung
Meningkatkan Prestasi Fizikal
Mengandungi Bahan Awet Muda
Mengandungi Bahan Anti-Inflamasi(AntiRadang)
Meningkatkan Kesihatan Gigi dan Tulang

Dari Mana Datangnya ALPHA LIPID COLOSTRUM ini?
-Lembu-Lembu New Zealand
-Susu Awal Lembu (susu yg mula-mula keluar)
-Dikilangkan oleh pengeluar kolostrum terbesar di dunia, New Image International, Auckland, New Zealand

Kenapa New Zealand?
-Lembu yang Tiada Penyakit Merbahaya
-Dipasturkan
-Dikumpul Segar dari Ladang
-Diproses Segar
-Dipasturkan secara “Flash low temperature”
-Dikilangkan secara Suhu Rendah / Tekanan Rendah
-Pengilangan Menurut Spesifikasi GMP menurut Piawai Antarabangsa


Bagaimana ALPHA LIPID COLOSTRUM ini bertindak?
-Bertindak di Saluran Pemakanan USUS
-Menyuci
-Menyembuhkan
-Mempertahankan

Bagamana Untuk Cara Pengambilan ALPHA LIPID COLOSTRUM?

-Alpha Lipid dibekalkan dalam bentuk serbuk/powder
-Ambil 1 1/2 sudu yg dibekalkan dan dicampur dengan air sejuk/mineral
-Boleh Dicampur dengan Susu, Jus atau Air Biasa
-Elok dibuat sebagai Ais Krim Smoothies
-Sebaik-baiknya Ambil Sewaktu Perut Kosong
-Seelok-eloknya Campur dan Goncang dgn “Shaker”
-Sebaik-baiknya ambil selepas Subuh atau Sebagai Sarapan Pagi


Dijual di Taiwan sebagai “Sarapan Pagi untuk Smart People”
-Membantu Melawan Jangkitan dan Memulihkan Penyakit
-Membantu Kanak-Kanak Meningkatkan Prestasi Pelajaran
-Membantu Anak-Anak anda Membesar Lebih Tinggi

CARA MINUM ALPHA LIPID LIFELINE



ALPHA LIPID LIFELINE


Alpha LipidTM
- the ultimate colostrum delivery system.
Doctor dan saintis telah lama mengiktiraf tentang kepentingan colostrum sebagai makanan utama untuk mamalia yang baru lahir. Semasa beberapa dekad, mereka telah memulakan kajian tentang bahan-bahan bioaktif yang lain di dalam susu, seperti Lipid.
Alpha LipidTM Colostrum adalah colostrum gred tahap tertinggi dan paling banyak mengandungi imunoglobulin dan faktor-faktor pertumbuhan, berkubu dengan kompleks lipid dalam bentuk gangliosida dan fosfolipid.
Kesemua fosfolipid and gangliosida adalah penting dalam penggunaan akal fikiran dan pembangunan.
Gangliosida juga membantu melindungi perut daripada jangkitan dan penyakit. Gangliosida adalah komponen utama membran plasma pada semua sel manusia dan terutamanya dalam sistem saraf. Ia memainkan peranan penting dalam sel kepada pengiktirafan sel, pengisyaratan sel dan pertumbuhan sel. Dalam Alpha LipidTMColostrum, gangliosida adalah GD3. GD3 adalah mempengaruhi gangliosida dalam colostrum manusia. Gangliosids adalah kepentingan khas dalam perkembangan otak manusia sehingga mencapai umur lima tahun.
Kajian baru-baru ini mencadangkan gangliosida boleh terlibat dalam pengaktifan T-cells yang memainkan satu peranan utama dalam pertahanan badan pada pencerobohan pathogen. Fosfolipid membantu fungsi dalam otak bertambah, dan telah dikaitkan dengan ingatan yang kuat. Mereka telah juga telah menunjukkan peningkatan angin dan mengurangkan tanda-tanda tekanan. Alpha LipidTM juga membantu mengurniakan dispersability tambahan dan perlindungan IgG (imunoglobulin) molekul. Alpha LipidTM adalah pelindungan berkesan dan pembawa yang penting kepada semua (dan rapuh) nutrien dalam colostrum. Ia jelas sekali meningkatkan keterbiosediaan untuk badan dalam perjalanan melalui saluran penghadaman dan asimilasi melalui lapisan berlendir. Alpha LipidTM menunjukkan peningkatan keberkesanan asas colostrum. New Image Colostrum Alpha LipidTM adalah gred farmaseutikal inovatif, diseragamkan produk colostrum. Alpha LipidTM adalah eksklusif kepada New Image International.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...